Experimentează Scoția de Acasă

Experimentează Scoția de Acasă


Ne bucurăm de Scoția de Acasă



Nu trebuie să părăsești casa pentru a putea experimenta Scoția ! Chiar nu !. Sunt o grămadă de lucruri pe care le poți face din confortul casei tale pentru a te putea bucură de ce are Scoția de oferit: muzică, istorie, mâncare și băutură, dansuri și distracție. 


Putem păși înapoi în timp cu tururile virtuale ale celor mai cunoascute obiective turistice, putem învăța puțin accent scoțian pe care îl iubim cu toții sau de ce nu, ne putem bucura de show-urile online cu specific scoțian. În cele ce urmează mi-am propus să vă las câteva destinații de vacanță virtuală pentru a putea experimenta Scoția din confortul casei tale. 



Tururi virtuale ale celor mai faimoase obiective istorice din Scoția:

 



Ascultă niște muzică tradițională Scoțiană:

 



Experimentează festivalurile online Scoțiene:

 

 

 

Invată Scoțiana, Scoțiana Veche si accentul pe care toți il iubesc:

 

  • Invață tot ce poți despre cum vorbesc scoțienii alături de Duolingo 

  • Participă la cursul de Galeză gratuit al Open University 

  • Bălăcește-te puțin in accentul pe care toți îl indrăgesc 



Iar la sfarșit te lăsam să te bucuri de frumusețea naturală a Scoției:

 

Sperăm să vă bucurați de turul nostru online al Scoției și, daca vă place formatul, vom reveni cu mai multe tururi pentru toate destinațiile noastre de tabără. 

Autor

author image
Issedu

International Summer Schools Education - ISSEDU a fost fondată în anul 2011 în colaborare cu unul dintre cele mai importante centre de organizare a școlilor de vară din Anglia, Churchill House. Misiunea noastră este să oferim tuturor participanților, la taberele de vară internationale, o experiență captivantă și de calitate superioară.