Din 2011 am avut:

2123Clienți mulțumiți

Mulțumiți de serviciile noastre, peste 2100 de părinți și profesori cu care am colaborat în cei peste 10 ani de activitate continuă să apeleze cu încredere la noi.

1034Copii fericiți

Cu vârste de la 8 la 23 de ani, peste 1000 de elevi și studenți au participat la taberele organizate de noi în 8 ani. Am crescut odată cu ei, iar elevii din primul nostru grup, din 2011, deja se pregătesc de admiterea la universități din Marea Britanie. :)

203Tabere internaționale

... în aproape 50 de locații din 9 țări: Marea Britanie (Anglia și Scoția), Statele Unite ale Americii, Irlanda, Franța, Germania, Austria, Malta și Japonia.

 

Despre noi

International Summer Schools Education - ISS EDU a fost fondată în anul 2011, în colaborare cu unul dintre cele mai importante centre de organizare a școlilor de vară din Anglia. Seriozitatea partenerilor, precum și satisfacția elevilor și a părinților ne-au insuflat curajul de a continua să ne dezvoltăm, iar numărul participanților la taberele noastre a crescut de la an la an.

ISS EDU își alege cu grijă partenerii, se bucură de aprecierea lor și dezvoltă relații de colaborare de lungă durată, având astfel posibilitatea de a vă oferi programe educaționale disponibile la un raport excelent între calitate și preț. În prezent, colaborăm cu școli internaționale cu renume din întreaga lume, printre cele mai populare destinații numărându-se Anglia, Germania, Franța, SUA, Japonia, Irlanda sau Austria. Toate unitățile partenere sunt acreditate local pentru organizarea taberelor de studii.

Misiunea și viziunea ISS EDU:

Misiunea noastră este să oferim tuturor participanților la taberele noastre o experiență captivantă și de calitate superioară, iar viziunea noastră este să ajutăm elevii să iși atingă scopurile personale și profesionale. Astfel, le punem la dispoziție o gamă largă de cursuri, cu rolul principal de îmbunătățire a abilităților de comunicare, care conduc la succes personal și profesional.

În cadrul taberelor educaționale sau programelor de cursuri, participanții au posibilitatea de a-si îmbogăți cunoștințele de limbi străine, de a cunoaște noi culturi și de a forma prietenii internaționale. Îndrumătorii, clienții și participanții la taberele noastre beneficiază de consultanță completă pentru alegerea unei tabere potrivite, precum și de asistență pe tot parcursul desfășurării programului.

Consultanții noștri desfășoară călătorii de informare în cadrul campusurilor partenere și a destinațiilor promovate pentru a oferi participanților informații complete și verificate. Totodată, echipa noastră se angajează să vă ofere sfaturi și informatii complete, să raspundă prompt întrebărilor dumneavostră și să vă ofere servicii de calitate superioară. Profesorii cu care colaborăm au întotdeauna grijă ca participanții la tabere să fie în siguranță și se asigură, alături de profesorii din școlile partenere, că inclusiv cursurile pot deveni o plăcere pentru elevi.

image
image
image
image
 
image
image

Cui ne adresăm și de ce tabere educaționale internaționale?

Ne adresăm copiilor și adolescenților care doresc să își perfecționeze abilitățile de comunicare și cunoștințele de limbi străine, să trăiască experiențe noi în medii multiculturale și să comunice cu vorbitorii nativi.

Ne adresăm părinților care doresc să investească în dezvoltarea personală și în educația copiilor lor.

Ne adresăm profesorilor de limbi străine și nu numai, deschiși către noutate și diversitate, dornici să îndrume elevii spre activități educaționale și extracurriculare în domenii interesante.

Nu în ultimul rând, ne adresăm deopotrivă și adulților (studenți sau post-universitari) care doresc să își perfecționeze cunoștințele de limbi străine sau chiar abilitățile profesionale (de la pedagogie la antreprenoriat și tot ce-i la mijloc) prin cursuri organizate în străinătate.

Taberele educaționale de vară reprezintă experiențe de viață cu un profund impact asupra modului în care tinerii percep lumea înconjurătoare, oportunitățile disponibile și dezvoltarea personală. Participanții la taberele noastre au apreciat experiența oferită și și-au manifestat interesul de a o repeta, de a continua să cunoască oameni, locuri și culturi noi.