La New York cu ISS EDU

La New York cu ISS EDU


New York este mai mult decât cel mai mare oraș ca suprafață din lume. Este una dintre cele mai renumite metropole pentru artă, poezie, teatru, modă, jazz. Despre aceeași complexitate se poate vorbi și în ceea ce-i privește pe locuitorii orașului, întrucât multiculturalismul, diversitatea și toleranța sunt coordonate care îi definesc. New York este un oraș care oferă atracții și experiențe nelimitate; un oraș pe care ar trebui să îl vizitezi cel puțin o dată în viață. Iar dacă șansa de a vizita acest oraș intens îți este oferită în timpul școlii, cu atât mai bine. New York-ul îți va modela percepția asupra lumii, te va influența pozitiv și îți va demonstra că indiferent de cât de dificil sau grandios este ceea ce-ți dorești, totul este posibil!

 

Ce poți vizita la New York

De la obiective turistice în aer liber, muzee și galerii de artă, parcuri și iconicele Brooklyn Bridge și Times New Square, acest oraș are multe de oferit. Iar cei care l-au vizitat, fie că au petrecut câteva zile sau mai multe săptămâni, s-au considerat complet impresionați de frumusețea orașului și modul în care acesta le-a influențat dezvoltarea personală.

·         Faimos ca centru cutural, New York-ul are de oferit o mulțime de muzee și galerii de artă. Deținând peste 400.000 de lucrări, Metropolitan Museum of Art este cel mai mare muzeu de artă din America, ceea ce s-ar putea traduce și prin faptul că vei găsi cu siguranță ceva pe placul tău. Dacă arta modernă sau contemporană nu sunt pe gustul tău, Cloisters este o ramură a Muzeului Metropolitan de Artă și singurul muzeu din America dedicat exclusiv artei și arhitecturii Evului Mediu. Cei pasionați de arta asiatică pot vizita Asia Society and Museum, organizație educațională nonprofit și muzeu cultural care găzduiește un întreg univers asiatic – arhitectură, literatură, artă vizuală, muzică, modă.  Indiferent de profil, muzeele din New York sunt provocatoare, îmbinând perfect factorul educativ cu cel interactiv și atrăgător. În plus, majoritatea au intrare gratuită pentru elevi și studenți!

 

·         New York este genul de oraș în care până și o simplă plimbare în aer liber este o adevărată experiență. Central Park, Bryant Park, Battery Park, Prospect Park și Washington Square Park sunt doar câteva dintre parcurile cu factor „wow”, care, deși se află în oraș, creează tocmai experiența de evadare a orașului. O altă plimbare iconică este cea pe Brooklyn Bridge. Cu o lungime de 1.825 metri, podul este o structură impresionantă, care se poate strecura cu ușurință în noua ta poză de profil ?

 

·         Probabil experiența newyorkeză nu este completă până când nu te bucuri de orizontul memorabil de pe puntea de observare a impresionantului Empire State Building. Oferindu-ți priveliști uimitoare în orice moment al zilei, poți opta pentru experimentarea etajului 86 al clădirii în timpul zilei sau seara, când orașul este strălucitor și captivant precum mii de brazi împodobiți de Crăciun la un loc.

 

·         Nu doar că vei vizita școli, colegii și centre culturale importante, dar vei și interacționa cu studenții și profesorii de acolo, făcând un schimb de experiență util pentru ambele părți. În plus, clubul de fotbal sau șah, cantina, vestiarele din filmele americane urmărite când erai mic vor căpăta acum formă sub ochii tăi.

 

Fă-ți bagajele pentru experiența vieții tale

Călătoritul este cea mai bună formă de educație, așa că fă-ți bagajele! Vei avea parte de o experiență cu totul și totul specială în orașul care nu doarme niciodată, faimos pentru diversitatea sa, pentru accesul nelimitat la educație și resurse. Dacă educația a avut de suferit în 2020, 2021 nu trebuie să aibă aceeași soartă. Păstrăm măsurile de siguranță anti COVID-19, dar ne preocupăm în continuare de educația și viitorul tău. Iar în cazul în care nu vor fi posibile călătoria în America sau părăsirea propriei țări, ISS EDU oferă garanția restituirii banilor pe motiv de pandemie.

Indiferent de încercările și provocările vieții, ai grijă de tine și de educația ta. Este singurul instrument care îți poate permite accesul la porți nebănuite și care te poate conduce exact acolo unde îți dorești. Orice experiență educativă se concretizează în cunoștințe și abilități pe care le vei purta cu tine mereu, accesându-le în diferite situații de viață – fie ele în cadrul sau în afara școlii. Tabăra educațională la New York în vara lui 2021 te așteaptă! Pentru mai multe detalii despre înscriere, program și consultanță, navighează pe site-ul nostru sau contactează-ne. Rămâi cu bine!

Autor

author image
Issedu

International Summer Schools Education - ISSEDU a fost fondată în anul 2011 în colaborare cu unul dintre cele mai importante centre de organizare a școlilor de vară din Anglia, Churchill House. Misiunea noastră este să oferim tuturor participanților, la taberele de vară internationale, o experiență captivantă și de calitate superioară.