OCAZIE UNICĂ: Tabără educațională în S.U.A. pe vas de croazieră

OCAZIE UNICĂ: Tabără educațională în S.U.A. pe vas de croazieră

OCAZIE UNICĂ: Tabără educațională în S.U.A. pe vas de croazieră


Uneori, la cele mai îndepărtate colțuri ale pământului se poate ajunge doar pe mare. Croaziera este una dintre cele mai bune modalități de a te scufunda în cele mai îndepărtate și naturale locuri de pe planetă.
În exclusivitate pentru România, de această dată organizăm o tabără în S.U.A., la bordul unui vas de croazieră luxuriant, cu cele mai bune condiții de cazare și divertisment.

În această tabără educațională, copiii vor avea ocazia să descopere cultura latino-americană vibrantă, să petreacă timp de 17 zile o experiență unică într-o rezervație marină autentică din Caraibe, să exploreze insula Balmoral alături de delfini, dar și fauna sălbatică de pe insulele Cayman, precum și alte locații la fel de spectaculoase.
Această croazieră îi va entuziasma nespus pe tineri, pentru că vor vizita destinațiile cele mai exotice din lume: Miami (S.U.A.),Republica Dominicană, Puerto Rico, Bahamas, Jamaica, Insulele Cayman și Mexic.


Alege această tabără internațională pentru copilul tău, deoarece:
1. este o ocazie unică să experimenteze culturi variate în locuri exotice;
2. se va îmbogăți spiritual, social, cultural și cognitiv, își va lărgi paleta de interese, se va descurca în situații noi;
3. va lega prietenii pe viață și va colecționa amintiri memorabile;
4. va uita de ecrane și va deprinde multe abilități noi, care îi vor fi utile o viață întreagă;
5. va înota cu delfinii și va vizita unele cele mai palpitante destinații din lume:

     • La Bomba - Puerto Rico;
     • Nassau - Bahamas, cu vizită la cel mai mare acvariu în aer liber din lume;
     • Ocean Cay MSC Marine Reserve, Ocho Rios, Dunns River Falls - Bahamas;
     • George Town - Insulele Cayman;
     • Cozumel - Mexic;
     • Miami;
     • Puerto Plata - Republica Dominicană.


ACTIVITĂȚI DISTRACTIVE
La bordul celui mai luxuriant vas de croazieră, copiii vor avea parte de o mulțime de activități distractive, cum ar fi: show Broadway, parc acvatic, seri de karaoke, vânătoarea de comori, seri de film, petreceri etc. 

Perioada desfășurării taberei: 29 Iulie - 14 August 2023.
Vârsta: 12 - 17 ani.


DE CE SĂ ALEGI O TABĂRĂ INTERNAȚIONALĂ

Când vor ajunge adulți, copiii își vor aminti cu drag de zilele petrecute într-o tabără de vară în străinătate. Răsfoind prin amintiri, aceștia vor retrăi emoțiile care i-au cuprins experimentând locuri noi sau de după-amiezele fără griji, petrecute înotând sub soarele verii. 

Tabăra internațională a devenit mult mai mult decât o modalitate de a petrece vacanța de vară, fiind o parte vitală a ceea ce vor deveni - adulți cu obiceiuri sănătoase. În taberele de vară, copiii cresc din punct de vedere socio-emoțional, explorează și învață despre ei înșiși și despre oamenii și lumea din jurul lor și se distrează, adunând amintiri pe care nu le vor uita niciodată. 

Pentru a descoperi în detaliu această oportunitate unică, accesează următorul link: https://issedu.ro/products/usa-cruise-summer-camp.

 

Autor

author image
Issedu

International Summer Schools Education - ISSEDU a fost fondată în anul 2011 în colaborare cu unul dintre cele mai importante centre de organizare a școlilor de vară din Anglia, Churchill House. Misiunea noastră este să oferim tuturor participanților, la taberele de vară internationale, o experiență captivantă și de calitate superioară.