Wanderlust - Dor de Ducă

Wanderlust - Dor de Ducă



Wonderlust - Dor de Ducă


Parcă simt așa un dor de ducă, să fug să văd pământul cu tot ce are el. Să-i gust din toate, să-i învăț toate graiurile și să-i văd toate plaiurile. Ce-i drept scriu asta uitându-mă pe geamul de la bucătărie...de-aș putea scrie în declarație că merg să văd lumea...să nu uităm că și asta e un lucru esențial. 

Carantina asta m-a făcut să înțeleg tristețea păsărilor din colivie...cum e să fii ținut într-un loc când tu ești construit pentru-a zbura. Am tot ce-mi trebuie...și apă, și mâncare, și net, și televizoare, și oameni, și iubire… dar parcă pe zi ce trece simt cum mă apasă puțin mai tare. A început ușor, ca o mică pauză de la stresul cotidian...nici n-am băgat de seamă. Dar au trecut zilele și pauza s-a transformat în stil de viață, m-am odihnit și am energie și acum aș mai vrea doar loc să-mi dezmorțesc aripile. Le simt grele pe spate… poate pentru că nu le-am mai întins de mult… dar mai e puțin și gata. Așa cred că se simte pasiunea pentru călătorie.

Dar dacă tot nu putem întinde încă aripile zic măcar să lăsăm gândul să zboare, să zboare prin lume să ne mai îndulcim puțin. Nu știu dacă ești la fel ca mine… dar dacă da stai și tu măcar o ora două pe săptămâna pierdut prin hărțile de la Google, visând la locuri prin care vrei să mergi după ce se termină odată cu nebunia asta care a cuprins pământul. 

Așa că îți propun să o luăm la pas prin lume, dar pentru moment doar în online. Te invit întâi pe Facebook să vezi pe unde mai visează și colegii mei să meargă, apoi pe site să-ți faci o idee pe unde poți să mergi cu noi iar mai apoi lasă-ți mintea la joacă și hai să facem niște planuri împreună pentru când lumea o să fie din nou normală. Nu-ți fie frică să ne scrii sau să ne suni… suntem prietenoși și chiar ne place să facem planuri de vacanță… mai ales în vremurile astea tulburi. 


Oricum ar fi, închei cu o urare… nu lasă dorul de ducă să se ducă. Keep the passion burning!

Autor

author image
Issedu

International Summer Schools Education - ISSEDU a fost fondată în anul 2011 în colaborare cu unul dintre cele mai importante centre de organizare a școlilor de vară din Anglia, Churchill House. Misiunea noastră este să oferim tuturor participanților, la taberele de vară internationale, o experiență captivantă și de calitate superioară.