5.0
25 Ratings & 5 Reviews
Star
100 %

Star
0 %

Star
0 %

Star
0 %

Star
0 %

5 stele
A fost o experiență frumoasă! O tabără de nota 10. Recomand cu mare drag și încredere. Cu siguranță ne vedem și la anul. :)
By Anghelina Alexandra Lidia, November 13, 2019
Felicitări!
Felicitări!
By Eli Anamaria Claudia, December 18, 2019
O experiență extraordinară
Amintiri minunate ne leagă de campusul Saint Lawrence. Aici am putut avea experiența şederii intr-un boarding school britanic şi a unei şcoli private britanice autentice. The dining hall aminteşte de Harry Potter şi atmostera magică de poveste. Localizarea în Ramsgate, un oras port, invită la plimbări pe malul mării şi activități pe plajă. Apropierea de Dover şi Leeds sunt opotunităti ce nu pot fi ratate.
By Melania Socaciu , January 18, 2020
O experiență uimitoare
În calitate de Group Leader experiența avută cu elevii la Colegiul St. Lawrence în această vară în pitorescul Ramsgate din comitatul Kent (Anglia) a reprezentat atât un mix de interacțiune culturală, dar și amintiri de neuitat cu împrejurimi pline de viaţă, restaurante rafinate, zone de cumpărături şi atracţii turistice faimoase. Toate activitățile desfășurate de școala gazdă s-au dovedit a fi extrem de eficiente și inovatoare atât pentru întreaga tabără internațională de engleză, cât și pentru toți elevii români implicați. Activitățile și serviciile educaționale extrem de atractive, de încredere și standardizate oferite de personalul competent de la St.Lawrence College fac din această locație un furnizor de înaltă calitate în ancorarea angajamentului față de potențialii beneficiari ai predării și învățării la cele mai înalte standarde de expertiză educațională și de loisir. Pentru mine, ca profesor de limba engleză, această experiență plină de satisfacții și de succes a reprezentat un veritabil exercițiu de flexibilitate intelectuală și de auto-perfecționare în cariera didactică. Acest lucru s-a răsfrâns pozitiv atât asupra abilităților mele de inteligență emoțional-socială, precum și de învățare socială și emoțională a elevilor mei, încurajându-i să-și dezvolte abilități precum empatia, cooperarea și munca în echipă pentru a avea performanțe mai bune atât în ​​clasă, cât și în viață și pentru a-și îmbunătăți statusul mental. În acest sens, toate activitățile școlare (atât educaționale, respectiv sesiunile de cursuri, cât și de conștientizare culturală, precum excursiile în diverse locuri de atracție turistică și culturală, cum ar fi: Ramsgate Marina, excursia de 1 zi din Londra cu barca pe râul Tamisa, vizita în orașul Margate cu fascinanta galerie de artă contemporană Turner, precum și zonele istorice adiacente sau experiența admirării unor opere de artă sau a degustării preparatelor culinare din gastronomia tradițională britanică) la care am participat pe parcursul unei săptămâni au constituit o reflecție critică asupra parteneriatului educațional oferit de International Summer School Education. Ca feedback pozitiv, pot doar concluziona că toți ne putem „antrena creierul” prin inteligența emoțională, aceasta din urmă constituind fundamentul competenței globale, și construi astfel o conexiune mai puternică între diferite țări.  Recomand această tabără de vară educațională uimitoare, atât de productivă și interesantă ca o oportunitate perfectă pentru fiecare elev de a se descoperi și redescoperi pe sine!
By Cristina Georgiana Voicu, December 15, 2022
Tabără grozavă
Fetița mea a avut parte de o tabără grozavă, a venit deosebit de încântată, apreciind atât partea de cursuri, cât și partea distractivă. Orele de curs s-au desfășurat la un nivel potrivit ei, în urma susținerii unor testări, cu copii din toate țările, astfel încât limba vorbită a fost engleza, ceea ce a contribuit mult la dezvoltarea vocabularului. În ceea ce privește excursiile, a fost foarte entuziasmată după vizita la Londra și Ramsgate (unde erau cazați). Măsurile de securitate au fost foarte bine puse la punct. E o experiență pe care aș repeta-o oricând pentru copilul meu, chiar dacă financiar nu ne este chiar la îndemână. Efortul se merită.
By Daciana Ibrian, August 30, 2023